Close
Værsgo

På værsgo.dk bruger vi cookies

Som de fleste andre sider benytter VÆRSGO A/S cookies for at få siden til at fungere. Cookies hjælper os blandt andet med at få overblik over besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden og vores ydelser til dine behov. Dermed kan vi give dig en bedre brugeroplevelse.


Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser og bruges til at genkende din computer. Ved på den måde at indsamle statistisk information om brugen af siden, er cookies med til at forbedre brugervenligheden. Cookies er ikke skadelige og kan ikke indeholde virus eller skadelige programmer. 


Sådan bruger vi cookies 

Konkret anvender vi cookies til følgende formål: 


Cookies til teknisk funktionalitet på siden 

Denne type cookies anvender vi for at kunne huske dine præferencer og dermed optimere siden, så du får en god brugeroplevelse. Disse cookies husker fx dine indtastede oplysninger, når du har oprettet en ønskeliste. 


Cookies til statistik over besøg 

Værsgo.dk anvender cookies til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser og anonyme adfærdsdata til de oplistede tjenester. Annoncenetværkene kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for annoncenetværkene accepteres ved besøg på værsgo.dk. 


Denne type cookies bruges til statistik, så vi ved, hvor mange der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder. 


Til måling af statistik benytter vi værktøjerne Omniture (Adobe Analytics), Facebook, Adform og Google Analytics. 


Cookies til personaliserede nyhedsbreve 

Vi bruger også cookies til at indsamle viden om søge- og læsevaner, så vi får mulighed for at tilpasse vores nyhedsbreve individuelt. På den måde kan vi sørge for større relevans for den enkelte modtager. 


Til dette formål bruger vi Globase og Mailchimp. 


Cookies til marketing – anonym tracking på tværs af hjemmesider 

Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part. Du kan finde en oversigt over vores annoncenetværk nederst på siden. 


Hvor lang tid opbevares cookies? 

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. 


Annoncenetværk 

På værsgo.dk anvender vi følgende annoncenetværk: 

  • Adform
  • Adresponse
  • Ad pepper
  • Adservice Media
  • Adrecord
  • Adtraction
  • CreditFinder
  • Come&Stay
  • Compricer
  • DBA
  • Digitaladvisor
  • Double.net
  • Euroads
  • Facebook
  • Forbrugerliv
  • Google
  • Kelkoo
  • MyBanker
  • Netbooster
  • Nord&Roed
  • OAX
  • Orville Media
  • Partner-ads
  • Pricerunner
  • Smartresponse
  • Start
  • Tradedoubler
  • TradeTracker
  • Webgains 


Hent cookie information 

Cookiedeklarationen leveres af Cookie Information. 


Personoplysninger 

Brugen af personoplysninger 

Ifølge persondataloven har VÆRSGO A/S pligt til at oplyse kunden om bl.a. hvilke typer af personlige oplysninger, der behandles, med hvilket formål behandlingen sker, samt hvem oplysningerne videregives til. 


Værsgo.dk indsamler som udgangspunkt kun de personlige oplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, som kunden efterspørger. VÆRSGO A/S indsamler derfor personlige oplysninger til at gennemføre et køb. Personlige oplysninger afgivet af kunden i forbindelse med et køb, anvendes udelukkende til det formål som oplysningerne er indsamlet til. I forbindelse med kundens køb eller tilmelding til nyhedsbrev indsamles oplysninger om navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt kontooplysninger. 


VÆRSGO A/S anvender ikke kundens oplysninger til profilering eller lignende. 


Videregivelse af oplysninger 

VÆRSGO A/S kan benytte databehandlere, herunder f.eks. udbydere af software, backup, sikkerhed og opbevaring. Kundens personlige oplysninger kan i denne forbindelse bliver overdraget til tredjeparter, der er alene behandler kundens personlige oplysninger på vegne af og efter instruks fra VÆRSGO A/S. 


Kundes personlige oplysninger kan bliver videreført til lande uden for EU/EØS. VÆRSGO A/S anvender udelukkende databehandlere der gennem garantier sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau i forbindelse med overførsel af personoplysninger (herunder f.eks. privacy shield). 


VÆRSGO A/S anvender derfor alene databehandlere, der forpligter at have de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondataloven. 


Nyhedsbreve 

I forbindelse med kundens tilmelding til nyhedsbreve indsamler VÆRSGO A/S kundens navn, telefonnummer samt e-mailadresse. Værsgo nyhedsbreve udsendes maks 10 gange om måneden, ligesom invitationer til butiksevents og særtilbud sendes lejlighedsvist dog maks 6 gange om året. VÆRSGO A/S må udelukkende sende nyhedsbreve samt invitationer til kundearrangement i det tilfælde, hvor kunden har afgivet sit aktive samtykke hertil. 


Kunden afgiver samtidig samtykke til at modtage særligt fordelagtige tilbud og/eller informationer om lokale begivenheder via sms maks 5 gange om måneden. 


Tilbagekaldelse af samtykke 

Kunden kan til enhver tid jf. Persondatalovens § 38 trække et afgivet samtykke tilbage. En evt. tilbagekaldelse af samtykke skal ske skriftligt til VÆRSGO A/S på webshop@vaersgo.dk, hvorefter kundens personlige oplysninger slettes straks. 


Beskyttelse af Personoplysninger 

VÆRSGO A/S har endvidere pligt til at opbevare personlige oplysninger sikkert og fortroligt. Sletning af kundens oplysninger sker på kundens opfordring, eller når Værsgo ikke længere har ret til at behandle kundens oplysninger. VÆRSGO A/S sletter således kundens købsdata senest 2 år efter indsamlingen heraf. 


Ret til indsigt og berettigelse 

Kunden har ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger VÆRSGO A/S har registeret om vedkommende. Bliver VÆRSGO A/S eller kunden opmærksom på, at kundens personlige oplysninger fremstår forkerte eller vildledende, er VÆRSGO A/S forpligtet til at berigtige oplysningerne, således at behandlingen kan ske på et rigtigt grundlag. 


Kontakt den dataansvarlige 

Den dataansvarlige er: 


VÆRSGO A/S 

Østre Stationsvej 1-5 

5000 Odense C 

Tlf.: 70 22 51 51 


Klageadgang 

Kunden kan klage over VÆRSGO A/S’ behandling af oplysninger samt data vedrørende kunden til VÆRSGO A/S og til Datatilsynet jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Cookie- og persondatapolitik

VÆRSGO A/S

Østre Stationsvej 1-5

5000 Odense C

CVR-nr. 38833898

Vi er lige ved at flytte ind